MENU
chicken-burrito

Η συνταγή της ημέρας: Koτόπουλο burrito

20 Ιανουαρίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Μια εξαιρετική συνταγή για διαβητικούς, βασισμένη στην μεξικάνικη κουζίνα με φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, λαχανικά και καρυκεύματα.

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Μαγείρεμα: 30 λεπτά

Μερίδες: 4

burrito

Μέθοδος μαγειρέματος

* Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το σέλινο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το κύμινο μέχρι να πάρουν ελαφρύ καφέ χρώμα, περίπου 10 με 15 λεπτά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τη ρίγανη και το σκόρδο. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρις ότου η ντομάτα να φουσκώσει και να ανοίξει, περίπου 5 με 10 λεπτά.

* Ξεχωρίζουμε το στήθος κοτόπουλου (μπορούμε να το έχουμε τεμαχίσει σε λωρίδες ή σε κυβάκια) και το μοιράζουμε στις 4 τορτίγιας. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα της σάλτσας και βάζουμε στην κορυφή το τυρί τσένταρ και το λάχανο. Τυλίγουμε σε ρολό και απολαμβάνουμε. (Προαιρετικά, μπορούμε να τα βάλουμε για 2-3 λεπτά στο φούρνο).

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »