MENU
palmiers_s4x3

Η συνταγή της ημέρας: Παλμιέ σφολιάτας με τυρί και πιπεριά

9 Μαρτίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Απλά, μικρά, γρήγορα και εντυπωσιακά γαλλικά σφολιατάκια με μαλακό κατσικίσιο τυρί και την απαραίτητη πικάντικη γεύση της κόκκινης πιπεριάς και τα καρύδια, που δύσκολα θα μπορέσετε να φάτε μόνο ένα.

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Μαγείρεμα: 12 λεπτά

Μερίδες: 20

palmier3

palmier2

Μέθοδος

* Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας σε ένα μεγάλο ορθογώνιο

* Βάλτε το κατσικίσιο τυρί πάνω στη ζύμη, κόψτε τις πιπεριές σε σχετικά μεγάλα κομμάτια και βάλτε τις μαζί με τα καρύδια και ρίξτε τα πάνω από το τυρί

* Τυλίξτε τη μία άκρη της ζύμης στο κέντρο, στη συνέχεια επαναλάβετε με την άλλη άκρη, μέχρις ότου συναντηθούν στη μέση

* Κόψτε σε 20 φέτες βάλτε τις σε ένα ταψί και ψήστε για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »