MENU
aubergine-

Η συνταγή της ημέρας: Μελιτζάνες με λιωμένη μοτσαρέλα

25 Φεβρουαρίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Επιλέξτε γυαλιστερές φλάσκες μελιτζάνες και φτιάξτε αυτό το γευστικότατο πιάτο με τις ελάχιστες θερμίδες, γρήγορα, εύκολα και προπάντων υγιεινά ανακαλύπτοντας την ομορφιά του κόσμου των χορτοφάγων.

Προετοιμασία:  5 λεπτά

Μαγείρεμα:  25 λεπτά

Μερίδες:  4

meli

meli1

Μέθοδος

* Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Περιχύνουμε το λάδι πάνω από τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

* Κόβουμε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα και τις τοποθετούμε στην κορυφή της μελιτζάνας.

* Επιστρέφουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμα μέχρι να λιώσει το τυρί. Βάζουμε από πάνω μερικά φύλλα βασιλικού.

* Προαιρετικά σερβίρουμε με κουσκούς και πράσινη σαλάτα.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »