MENU
spin-chilli

Η συνταγή της ημέρας: Σπανάκι με τσίλι και λεμόνι

8 Μαρτίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Ενα άκρως υγιεινό πιάτο που προετοιμάζεται και μαγειρεύεται μέσα σε πέντε λεπτά. Σπανάκι με κόκκινη πιπεριά, άρωμα λεμονιού και τραγανά κομμάτια φρυγανιάς σας χορταίνει χωρίς να σας παχαίνει.

Προετοιμασία: 5 λεπτά

Μαγείρεμα: 5 λεπτά

Μερίδες: 4

crumbs

crumbs1

Μέθοδος

* Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και όταν αρχίσει να αφρίζει ρίχνουμε μέσα την τριμμένη φρυγανιά, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το τσίλι. Σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Το βγάζουμε από το τηγάνι, το αλατίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.

* Βάζουμε στο τηγάνι το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Το αλατίζουμε και το σερβίρουμε πασπαλίζοντάς το με το μίγμα από την τριμμένη φρυγανιά, το λεμόνι και το τσίλι.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »