MENU
Vegetable Pasta Salad

Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα ζυμαρικών με ανάμικτα λαχανικά

15 Μαρτίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Ενα νόστιμο πιάτο με λίγες θερμίδες παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει ζυμαρικά. Μπορείτε να φτιάξετε μια αρωματική και γευστική σαλάτα χρησιμοποιώντας ό,τι τύπο ζυμαρικών επιθυμείτε.

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Μαγείρεμα: 30 λεπτά

Μερίδες: 8

rotini2

rottini2

Μέθοδος

* Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Τα στραγγίζετε καλά. Τοποθετείτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε τα κατά μέρος.

* Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεστάνετε το ζωμό κοτόπουλου σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις ντομάτες. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διαφανή, περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε τα υπόλοιπα λαχανικά και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν αλλά να παραμείνουν τραγανά, περίπου πέντε λεπτά. Ανακατέψτε το βασιλικό και τη ρίγανη.

* Προσθέστε το μείγμα των λαχανικών στα ζυμαρικά. Ανακατέψτε για να αναμειχθούν ομοιόμορφα. Καλύψτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν για περίπου 1 ώρα.

* Τοποθετήστε τα φύλλα μαρουλιού σε ατομικά πιάτα, βάλτε από πάνω τους τη σαλάτα ζυμαρικών και σερβίρετε.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »