MENU
Tuna, White Bean and Asparagus Salad 3

Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα τόνου με σπαράγγια και φασόλια

28 Φεβρουαρίου 2014 • Recipes, Διατροφή, Συνταγές

Μια δροσιστική και υγιεινή σαλάτα με λίγες θερμίδες και πολλή γεύση. Τα σπαράγγια δένουν τέλεια με τον τόνο και τα φασόλια και το εστραγκόν συνοδεύει με τα αρώματά του.

Με ελάχιστη προετοιμασία και χρόνο μαγειρέματος έχετε έτοιμη μια σαλάτα που θα την απολαύσετε και θα σας χορτάσει.

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Μαγείρεμα: 5 λεπτά

Μερίδες: 4

sparag

sparaggia

Μέθοδος

* Βράζουμε τα σπαράγγια σε μια μεγάλη κατσαρόλα για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε καλά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε κομμάτια στο μέγεθος του δάχτυλου.

* Ανακατεύουμε τον τόνο, τα φασόλια, το κρεμμύδι, την κάπαρη και τα σπαράγγια σε ένα μεγάλο μπολ.

* Ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι και το εστραγκόν μαζί και στη συνέχεια περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα και σερβίρουμε.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »