MENU
fish-with-broccoli-rabe-and-tomatoes

Η συνταγή της ημέρας: Ψάρι στο φούρνο με ντομάτα και βασιλικό

4 Δεκεμβρίου 2013 • Recipes, Διατροφή, Συνταγές

Ενα πιάτο χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που είναι γεμάτο γεύση. Συνδυάζει λευκό άπαχο ψάρι με ντοματίνια, σάλτσα πέστο βασιλικού μαζί με πράσινα λαχανικά, φασολάκια και μπρόκολα σε ελάχιστες θερμίδες.

Προετοιμασία: 5 λεπτά

Μαγείρεμα: 25 λεπτά

Μερίδες: 4

Ενα πιάτο χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που είναι γεμάτο γεύση. Συνδυάζει λευκό άπαχο ψάρι με ντοματίνια, σάλτσα πέστο βασιλικού μαζί με πράσινα λαχανικά, φασολάκια και μπρόκολα σε ελάχιστες θερμίδες.

tomato1

tomato

Μέθοδος

* Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Αδειάστε τα ντοματίνια σε ένα ταψί και προσθέστε το ξύδι και 1 κουταλιά της σάλτσας πέστο. Ανακατέψτε και αφήστε να ψηθούν στο φούρνο για 10 λεπτά.

* Ανακατέψτε το υπόλοιπο πέστο και τη φρυγανιά και στη συνέχεια βάλτε τα πάνω στα φιλέτα ψαριού. Προσθέστε τα στο ταψί και βάλτε το φούρνο να ψηθεί για 12-15 λεπτά, έως ότου η επιφάνειά του γίνει ελαφρώς τραγανή.

* Παράλληλα, βράστε τα φασολάκια και το μπρόκολο και στραγγίξτε τα. Σερβίρετε το ψάρι, απλώνοντας τα λαχανικά.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »