MENU
chicken-stew

Η συνταγή της ημέρας: Koτόπουλο με φασόλια στιφάδο

25 Οκτωβρίου 2013 • Διατροφή, Συνταγές

Ενα πολύ εύγευστο πιάτο, με μεγάλη θρεπτική αξία και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά που παρασκευάζεται γρήγορα και λόγω του ότι μπορεί να παγώσει πολύ καλά μπορείτε να μαγειρέψετε διπλή ποσότητα.

Σερβίρετε το μισό και μπορείτε να καταψύξετε το υπόλοιπο για άλλη φορά.

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Μαγείρεμα: 1 ώρα

Μερίδες: 4

stif

stif1

Μέθοδος

* Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τα τσιγαρίζουμε κι αυτά τα λίγα λεπτά παραπάνω.

* Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.

* Ανακατεύουμε τα φασόλια στο τηγάνι και στη συνέχεια τα σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Βάζουμε μέσα τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »