MENU
chicken1

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με λαχανικά και σάλτσα εστραγκόν

16 Μαρτίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Ενα ζουμερό χάρη στην κρεμώδη σάλτσα εστραγκόν και τραγανό επειδή μαγειρεύεται με την πέτσα, κοτόπουλο, μαζί με μια σαλάτα με πράσινα λαχανικά, δημιουργούν έναν απολαυστικό συνδυασμό.

Προετοιμασία: –

Μαγείρεμα:  30 λεπτά

Μερίδες:  2

chik1

chik

Μέθοδος

* Τηγανήστε το κοτόπουλο στο λάδι σε ένα πλατύ τηγάνι για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Βάλτε μέσα τις πατάτες και ανακατέψτε. Ρίξτε από πάνω το ζωμό κοτόπουλου, σκεπάστε και σιγοβράστε για 10 λεπτά μέχρις ότου ψηθούν οι πατάτες.

* Αφαιρέστε το καπάκι και δυναμώστε τη φωτιά. Βράστε το ζουμί μέχρι να φτάσει να σκεπάζει μόνο τον πάτο του τηγανιού. Ρίξτε μέσα τα λαχανικά, σκεπάστε ξανά και μαγειρέψτε τα για περίπου 3 λεπτά.

* Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος για να κάνετε μια κρεμώδη σάλτσα, βάλτε όσο αλάτι και πιπέρι χρειάζεται, αν νομίζετε ότι χρειάζεται και προσθέστε το εστραγκόν.

* Σερβίρετε απευθείας από το τηγάνι.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »