MENU
rizoto

Η συνταγή της ημέρας: Αγκινάρα με ριζότο και δεντρολίβανο

21 Φεβρουαρίου 2014 • Διατροφή, Συνταγές

Δώστε ώθηση στο ριζότο σας με μια υγιή, γρήγορη, εύκολη και νόστιμη συνταγή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, που απελευθερώνει ιδιαίτερα αρώματα.

Προετοιμασία: 15 λεπτά Μαγείρεμα: 35 λεπτά Μερίδες: 4 agkinar agkinr Μέθοδος * Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ. Μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια ελαφρά για 6-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να αποκτήσουν καφέ χρώμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το δεντρολίβανο και μαγειρεύουμε για ακόμα 5 λεπτά. * Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε μέσα και το κρασί και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρις ότου το αλκοόλ να απορροφηθεί. * Προσθέτουμε τις αγκινάρες και σιγοβράζουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει το ρύζι. * Βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω την παρμεζάνα και ½ κουκουνάρι. Xωρίζουμε το περιεχόμενο σε μερίδες και σερβίρουμε.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

« »